gold coast condo

 

When a fab Chicago family faced downsizing from a Northside single family to a high rise condominium, they enlisted Steve + Filip to upgrade their interior environment from a humdrum accommodation to a glorious, energizing home in which to raise their children. 


Using a favorite painting as a jumping off point, S + F crafted colorful yet cultivated, personal spaces which complimented the existing architectural details, while making use of treasured family heirlooms. Highlights include a dining nook turned luminous show space by virtue of hand-painted walls and a striking oval table, and a master bedroom that used the existing dark paneling as a vivid backdrop for brilliant textures. Cherry-topping this design with a luxurious renovation in the master bath and fulltime fun in the kid’s quarters, this clan was  truly prepared for a delightful new phase!